Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Χαμηλό


Την Πέμπτη 10 Μαρτίου το μεσημέρι, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Χαμηλό Ν. Κιλκίς από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Το σπίτι ιδιοκτησίας ημεδαπού καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ευτυχώς δεν απειλήθηκαν ανθρώπινες ζωές. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας κατάσβεσε την φωτιά και ενεργεί την προανάκριση.

Θανατηφόρο ατύχημα με αλυσοπρίονο στο Σκρα


Το μεσημέρι της Παρασκευής 11 Μαρτίου στο χωριό Σκρα του Δήμου Παιονίας, βρέθηκε εντός της μονοκατοικίας του ημεδαπός ηλικίας 77 ετών, από συγγενικό του πρόσωπο. Ο 77χρονος έφερε τραύμα στην δεξιά ποδοκνημική χώρα. Συγκεκριμένα τραματίσθηκε  κατά την κοπή δέντρων με αλυσοπρίονο σε παρακείμενο  οικόπεδο της οικίας του και από αδέξιο χειρισμό  υπέστη τομή απ’αυτό. Μετέβη πεζός στην οικία του, όπου όμως λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας  απεβίωσε. Η εγκληματική ενέργεια απεκλείσθη, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αξιούπολης.

65χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του


Την περασμένη Παρασκευή 11 Μαρτίου και ώρα 11:00, βρέθηκε από συγγενικά του άτομα στην οικία του, ημεδαπός ηλικίας 65 ετών σε κατάσταση σήψης. Το τελευταίο διάστημα, όπως έγινε γνωστό, παρουσίαζε καρδιακά προβλήματα. Η εγκληματική ενέργεια απεκλείσθη, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιλκίς.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. ΚΙΛΚΙΣ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Η προγραμματισμένη ενημέρωση, από την Διοίκηση, το Ιατρικό Προσωπικό και το σωματείο εργαζομένων, για την κατάσταση του Νοσοκομείου Κιλκίς έδειξε ότι τα προβλήματά του δεν είναι μόνο λειτουργικά και διοικητικά, όπως σας τα περιγράψαμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά πολύ χειρότερα. Οι πληροφορίες μας λένε ότι με πολιτική απόφαση της Κυβέρνησης και ενόψει του νέου Υγειονομικού χάρτη της χώρας, το Νοσοκομείο Κιλκίς, όπως και τις Γουμένισσας υποβαθμίζονται και θα λειτουργούν ως περιφερειακά κέντρα υγείας . Αυτό σημαίνει, εάν τα πράγματα εξελιχθούν έτσι,  ότι η δευτεροβάθμια νοσοκομειακή περίθαλψη των πολιτών του νομού μας διοχετεύεται προς τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, των Σερρών και των Γιαννιτσών.

ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΚΡΟΥΣΣΙΩΝ 20-3-11


Η Κοινωνία Πολιτών ν. Κιλκίς έχει ήδη ανακοινώσει την καμπάνια εθελοντικής εργασίας στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων κατά την διάρκεια της άνοιξης, λόγω των αυξημένων εποχιακών εργασιών που απαιτούνται.
Σαν πρώτη Κυριακή εθελοντικής εργασίας ορίστηκε στις 20-3-11. Θα ακολουθήσουν άλλα 3-4 σαββατοκύριακα τα οποία θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

Κοζλοντούι !!


Του Χρήστου Ανδρεανίδη

Με συγκλόνισε η επαναλειτουργία μονάδων του πυρηνικού σταθμού Κοζλοντούι που άκουσα στα ψιλά των ειδήσεων.
Βρήκα τον πυρηνικό σταθμό της Βουλγαρίας στο Google earth σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το χωριό  Κοσλοντούι, τριών από τον Δούναβη και τριακοσίων από τις πρωτεύουσες των Νομών Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης.
Η απόστασή του από τα βόρεια σύνορά μας είναι μόλις 225 χιλιόμετρα και δεν πρέπει να εφησυχάζουμε.