Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί για ληστεία που έγινε προχθές σε βάρος μεταναστών στην Ειδομένη Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (26-3-2015) το απόγευμα σε αγροτική περιοχή της Ειδομένης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας του Κιλκίς, με τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου και Αξιούπολης, 4 αλλοδαποί ηλικίας από 21 έως 37 ετών, για ληστεία που έγινε προχθές (25-3-2015) σε βάρος μεταναστών στην Ειδομένη Κιλκίς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι παραπάνω μαζί με άλλα 4 άγνωστα άτομα, προχθές (25-03-2015) το βράδυ στη Ειδομένη, με την απειλή μαχαιριού και την χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από 3 αλλοδαπούς ηλικίας 29 και 30 ετών, το συνολικό ποσό των 450 ευρώ.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, καθώς και τέσσερα κινητά τηλέφωνα τα οποία κατείχε ο 34χρονος συλληφθείς.

Επιπλέον ο 34χρονος διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ ο 21χρονος συλληφθείς είχε παραβιάσει τους περιορισμούς διαμονής στην ελληνική επικράτεια.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για ληστεία και συμμορία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.