Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Κιλκίς: Άνοιξαν κλειστά Δημοτικά Σχολεία την ημέρα της εθνικής επετείου

Δελτίο τύπου δήμου Κιλκίς
Με αισθήματα συγκίνησης και εθνικής ανάτασης γιόρτασαν την εθνική μας επέτειο οι δημότες των Άνω Αποστόλων και Ξυλοκερατιάς. Ιδιαίτερο χρώμα στους δύο παραπάνω οικισμούς, την ημέρα εορτασμού της εθνικής μας παλιγγενεσίας προσέδωσε η κίνηση των Αντιδημάρχων Κιλκίς κ.κ. Δημήτρη Τσαντάκη και Πρόδρομου Πεντζερετζή να ανοίξουν μετά από αρκετά χρόνια τα Δημοτικά Σχολεία που έχουν κλείσει λόγω έλλειψης μαθητικού πληθυσμού, και να δώσουν ζωντάνια στην περιοχή.
Συμπρωταγωνιστές σ' αυτήν την εκδήλωση ήταν οι μαθητές του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς που με μεγάλη προθυμία επισκέφθηκαν τα δύο χωριά, απήγγειλαν με εθνική περηφάνια επετειακά ποιήματα και τραγούδησαν τραγούδια, ο ιερέας των Άνω Αποστόλων Δημήτρης Κομνηνός, οι Πρόεδροι των Τοπικών Πολιτιστικών Συλλόγων Γιώργος Ελευθεριάδης, Χαράλαμπος Αθανασιάδης και τα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξυλοκερατιάς Στέλιος Δρόσος.

Οι δημότες των Άνω Αποστόλων και της Ξυλοκερατιάς εξεπλάγησαν θετικά με τη μικρή γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμήν τους, καμάρωσαν τα παιδιά και χάρηκαν που άνοιξαν έστω και για μια μέρα, για συμβολικούς λόγους τα σχολικά διδακτήρια.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις στις οποίες έδωσαν το παρών τους και η σχολική σύμβουλος της α' βαθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς Ιωάννα Αρβανίτη και η μουσικός – σοπράνο Βάσω Βαϊούδη, που συνόδευε στο πιάνο τα παιδιά, ολοκληρώθηκαν με παραδοσιακούς χορούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.