Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: Βόρεια Κορέα κι Ζωή είναι ωραία

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Για ακόμη μια φορά γίναμε θεατές μιας «παράστασης για έναν» από την Πρόεδρο της Βουλής κα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Σε ακόμη μια συνεδρίαση της ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων η κα Κωνσταντοπούλου φόρεσε τις κομματικές παρωπίδες και με το ειρωνικό της ύφος επέβαλε όλα όσα αυτή έκρινε «εντός νόμου».
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν λίγο πριν την αποχώρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την αίθουσα της ολομέλειας, η κα Κωνσταντοπούλου έδωσε το λόγο στον κ. Κατρούγκαλο για να απαντήσει στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας καθώς ο δεύτερος, σύμφωνα με την κα Κωνσταντοπούλου, εξαπέλυσε συκοφαντίες τις οποίες η Πρόεδρος, όπως είπε, έχει ανεχτεί πολλάκις. Το επόμενο αμέσως λεπτό και καθώς ο κ. Γεωργιάδης διαμαρτυρόταν, η κα Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη σε αυτόν τον εγκάλεσε στην τάξη λέγοντας του ότι κάθε φορά που ακούγεται κάτι για τη λίστα Λαγκάρντ ο κ. Γεωργιάδης ανησυχεί.

Καλό θα ήταν η κα Κωνσταντοπούλου να πάψε να αναιρεί τον εαυτό της και να ασκήσει τα καθήκοντα της όπως οι προκάτοχοι της. Κυρία Κωνσταντοπούλου είστε Πρόεδρος όλων των βουλευτών ή όσων εκπροσωπούν τους ψηφοφόρους του κόμματος σας; Σταματήστε να ευτελίζετε τον θεσμό του Προέδρου της Βουλής. Οδηγήσατε τη χώρα σε εκλογές εκμεταλλευόμενοι το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας και τώρα ρεζιλεύετε και το θεσμό του Προέδρου της Βουλής. Έχει άραγε τελειωμό ο κατήφορος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.