Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Κάλεσμα εθελοντισμού του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αξιούπολης


Δελτίο τύπου 2ου Δημοτικού Αξιούπολης
Με απόφαση του Σχολικού Συμβουλίου του 2ου Δημοτικού Αξιούπολης ορίστηκε η Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 ως Ημέρα δράσης και Εθελοντισμού του σχολείου μας με το σύνθημα «Ώρα για δράση».

Βασικός σκοπός της προσπάθειας μας είναι η ενεργοποίηση μαθητών, γονέων και πολιτών της Αξιούπολης σε μια κοινή εθελοντική δράση.

Στόχοι:

· Ευαισθητοποίηση των μαθητών και των πολιτών στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, της ανεξέλεγκτης απόρριψης απορριμμάτων, της ανάγκης για πρόοδο και ποιότητα ζωής και του αισθήματος της ευθύνης του καθενός ως μέλους της τοπικής μας κοινωνίας

· Διάδοση του Εθελοντισμού στην μικρή μας κοινωνία και μετάδοση του μηνύματος της εθελοντικής συμμετοχής σε δράσεις που ενώνουν και υπηρετούν το κοινό καλό και την πρόοδο.

Η προσπάθειά μας είναι δύσκολη, όμως με τη συμμετοχή όλων μας μπορεί να επιτευχθεί. Γι’ αυτό σας καλούμε να αναλάβουμε δράση όλοι μαζί - μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και πολίτες της Αξιούπολης - σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

· Ώρα έναρξης δραστηριοτήτων 09:00΄

· Καθαρισμός της παιδική χαράς από τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των Α’ & Β΄ τάξεων

· Καθαρισμός αθλητικών εγκαταστάσεων Δημοτικού Σταδίου Αξιούπολης από τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς των Γ΄ & Δ΄ τάξεων

· Καθαρισμός αύλειων χώρων 2ου Δημ. Σχολείου & 2ου Νηπιαγωγείου Αξιούπολης από τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της Ε΄ τάξης

· Καθαρισμός τμήματος όχθης Αξιού από τους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της ΣΤ΄ τάξης

· Συγκέντρωση όλων των τάξεων με τους συνοδούς τους στην πλατεία Ελευθερίας (Δημοτικό Κατάστημα) για καθαρισμό των πλατειών της πόλης μας (ώρα συγκέντρωσης 11:00΄)

Στην προσπάθεια αυτή έχουμε ως συμπαραστάτες πολίτες του Δήμου μας με την ευγενική χορηγία των οποίων τυπώθηκαν μπλουζάκια με το λογότυπο του σχολείου και το σύνθημα της δράσης μας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στην όλη προσπάθεια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.