Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Στους Ευζώνους για Πάσχα ο Χατζησάββας

Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
"Σε μια συμβολική κίνηση προχώρησε ο βουλευτής και γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας.
Την Μεγάλη παρασκευή παραβρέθηκε στην Αποκαθήλωση στο Ιερό κοινόβιο του Οσίου Νικόδημου Πενταλόφου το οποίο βρίσκεται σε πλαγιά του όρους Πάικο σε υψόμετρο 700 μέτρων κοντά στα σύνορα με τα Σκόπια ενώ το Μεγάλο Σάββατο επέλεξε εκ νέου να παραβρεθεί για την αναστάσιμη λειτουργία σε Ιερό Ναό στα σύνορα και συγκεκριμένα στους Ευζώνους.


Η επιλογή αυτών δυο σημείων κατά μήκους και επάνω στην συνοριακή γραμμή Ελλάδας Σκοπίων έρχεται για ακόμη μια φορά να επιβεβαιώσει ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη πολιτική δύναμη στη χώρα που κρατάει Θερμοπύλες και βρίσκεται ακριβώς εκεί που έπρεπε να είναι κάθε Έλληνας πολιτικός.

Για εμάς τους Έλληνες η πατρίδα και η θρησκεία μας είναι πάνω από όλα και ειδικά αυτές τις άγιες μέρες το κλίμα κατάνυξης είναι αυτό που πρέπει να κυριαρχεί και όχι η προς εκμετάλλευση τους στημένη υπερπροβολή πολιτικών και επιφανών προσώπων.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν στέλνει το δικό της μήνυμά προς πάσα κατεύθυνσή και εύχεται στους Έλληνες χρόνια πολλά!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.