Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Πρόγραμμα θερινής απασχόλησης στο Alexandros Sports Center

Το Αθλητικό Κέντρο Alexandros Sports Center δημιούργησε στις εγκαταστάσεις του ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Θερινής Απασχόλησης στις οποίες, από 29 Ιουνίου -24 Ιουλίου θα φιλοξενεί παιδιά αγόρια και κορίτσια 6 έως 13 ετών. Με καταξιωμένους προπονητές-παιδαγωγούς θα αποκαλύψουν στα παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου ,της κολύμβησης, του badminton, του Zumba kids, της ζωγραφικής αλλά και της κυκλοφοριακής αγωγής .

Στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ SUMMER CAMP 2015 τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν και να αναδείξουν πολλές πτυχές του εαυτού τους, που ίσως και τα ίδια δεν μπορούσαν να φανταστούν. Έχουν να μάθουν πάρα πολλά συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το παιχνίδι και την εκπαίδευση, τη χαρά και τη δημιουργία, την ανακάλυψη και την κατάκτηση.

Παιχνίδι, Εκπαίδευση, Άθληση και Ψυχαγωγία για τα παιδιά ...αλλά και μία διέξοδος και λύση για τους εργαζόμενους γονείς ...από τις 08.00 έως τις 16.00 τις εργάσιμες μέρες.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο πρόγραμμα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ SUMMER CAMP 2015 , στα τηλέφωνα 23410-70313 κιν. 6944351456



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.