Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Ειρήνη Αγαθοπούλου: "Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων"

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Από το πρωί της Πέμπτης, στο Κιλκίς, πραγματοποιούνται συναντήσεις της τ. βουλευτή και νυν Προέδρου του Κέντρου Ερευνών για Θέματα Ισότητας (φορέα της Γενικής Κυβέρνησης, εποπτευόμενου από το Υπ. Εσωτερικών) Ειρήνης Αγαθοπούλου, με παράγοντες από παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς του Κιλκίς, σχετικά με τις εξελίξεις στο επίπεδο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Η Ειρήνη Αγαθοπούλου, εκ μέρους της κυβέρνησης, δηλώνει την αμέριστη στήριξη όλου του κυβερνητικού επιτελείου στους συνομιλητές της και διαβεβαιώνει ότι ο Πρωθυπουργός και το Υπουργικό Συμβούλιο έχουν απόλυτη επίγνωση των επιπτώσεων από τις εξελίξεις, γι’ αυτό εργάζονται για την ομαλοποίηση της αγοράς και τη σταθερότητα του τραπεζικού συστήματος της χώρας, μέσα σε ένα εξαιρετικά δυσμενές περιβάλλον. 

Κατανοούν απόλυτα τις δυσκολίες και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει η αγορά και διαβεβαιώνουν ότι κάνουν και θα κάνουν το καλύτερο για να επανέλθει η χώρα σε κανονικές συνθήκες το συντομότερο δυνατό. Εξάλλου ο σημερινός Πρωθυπουργός και η σημερινή Κυβέρνηση έχουν αποδείξει ότι είναι οι μοναδικοί των τελευταίων χρόνων, που δε διστάζουν να θυσιαστούν για την αξιοπρέπεια και την επιβίωση του ελληνικού λαού.

Η προσφυγή στη λαϊκή εντολή ήταν μονόδρομος μετά τα τελεσίγραφα των δανειστών, τώρα όμως αυτό που προέχει είναι να επικρατήσει η ενότητα, η ομοψυχία και η αποφασιστικότητα των Ελλήνων, ώστε η χώρα μας να βάλει τους δικούς της όρους στο παιχνίδι της διαπραγμάτευσης.

Οι παραγωγικοί φορείς της περιοχής, αλλά και όλης της χώρας, ανεξάρτητα των επιλογών τους, οφείλουν να συμβάλουν στην ομαλή ροή των εξελίξεων και φαίνεται ότι το κάνουν.

Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων!

(Σ.σ. Πριν από λίγο πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε, στη Ν. Σάντα και θα ακολουθήσει σειρά όμοιων συναντήσεων).

* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Google+
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Dailymotion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.