Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Συνεχίζονται οι μετεγγραφές στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου

Μετεγγραφών συνέχεια στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου καθώς η ομάδα εκπρόσωπος του νομού Κιλκίς στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία συμφώνησε και ενέταξε στο δυναμικό της άλλους δυο ποδοσφαιριστές.







Θ. ΑΪΒΑΖΗΣ

Ο λόγος για τον 23χρονο αμυντικό Θανάση Αϊβάζη που αποκτήθηκε από τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον συνονόματο του 18χρονο φέρελπι μεσοεπιθετικό Θανάση Μητσιό ένα από τα μεγάλα ταλέντα του Αγροτικού Αστέρα ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα του Ευόσμου.






Θ. ΜΗΤΣΙΟΣ

Οι προσθήκες όμως ενδυνάμωσης, ακόμη περισσότερο, του δυναμικού του Εθνικού συνεχίζονται και ίσως ακόμη και τούτες τις ώρες ΄΄κλείσουν΄΄ κι άλλες μεταγραφές και συμφωνίες με ποδοσφαιριστές που έχουν υποδειχθεί προς τη Διοίκηση του συλλόγου από το προπονητικό επιτελείο.



ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Την ίδια στιγμή και μετά το ρεπό της Κυριακής συνεχίζεται καθημερινά στο γήπεδο του Ν. Αγιονερίου η προετοιμασία υπό την επίβλεψη των κ.κ. Γεωργιάδη και Φωτιάδη οι οποίοι δίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα στη φυσική κατάσταση προκειμένου να αντεπεξέλθουν οι ποδοσφαιριστές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Από την Πέμπτη 6 Αυγούστου η ομάδα θα βρίσκεται σε προπονητικό κέντρο στα Ανω Πορόϊα όπου και μέχρι την Τετάρτη 12 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ακολούθως θα δώσει φιλικούς αγώνες με διάφορες ομάδες οι οποίες και έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αναμετρηθούν με τον Εθνικό.

Μέχρι τώρα έχουν οριστικοποιηθεί φιλικές αναμετρήσεις με την ομάδα του Αστέρα Μεγάλης Βρύσης ενός αξιόλογου ποδοσφαιρικού συλλόγου που στοχεύει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ την Τετάρτη 12 Αυγούστου ημέρα επιστροφής από τα Α.Πορόϊα, στη Μ. Βρύση.

Στις 14 Αυγούστου ο Εθνικός θα ταξιδέψει στο Αιγίνιο Πιερίας όπου και θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον τοπικό Αιγινιακό ενώ την επόμενη ημέρα το Σάββατο 15 Αυγούστου (ανήμερα της Θεομητορικής εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου) στον Επτάλοφο θα αναμετρηθεί σε νέο φιλικό με τον τοπικό ΠΑΟΝΕ μια ακόμη ομάδα της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ η οποία και αυτή με τη σειρά της φιλοδοξεί να κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα.
ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΤΗΣΗ  ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ (ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ) ΔΙΑΡΚΕΙΑΣΟ Εθνικός Ν. Αγιονερίου έχει ήδη εκδώσει και τις κάρτες διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2015 - 2016 οι οποίες και διατίθενται στο κοινό με τη ζήτηση να είναι άκρως ικανοποιητική καθώς πολλοί φίλαθλοι ζητούν να προμηθευτούν τις κάρτες για να στηρίξουν την προσπάθεια του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.